Met de serrezonwering of verandazonwering van SunCircle geniet u
van het betere buiten- én binnenleven. Een leven waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft!
Dát is pas spelen met licht…

Wat is verandazonwering?

Verandazonwering is een type zonwering waar steeds meer vraag naar is. Wij bij SunCircle vinden dat heel logisch. Verandazonwering past op uw serre, waardoor u dubbel kunt genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten. Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke (en heerlijk royale!) manier van zonweren.

Ultiem genieten

Zo’n glazen serre of overkapping met vast dak is natuurlijk heerlijk, dat zal iedere gebruiker dagelijks ervaren. Tegelijkertijd: het kan ook flink warm worden uit de wind en in de felle zon. Met verandazonwering begint ultiem genieten. U kunt namelijk flexibel omgaan met zon én schaduw, waardoor het voor u perfecte klimaat ontstaat. Bijkomende voordelen van SunCircle:

  • Verandazonwering maken we op maat voor uw serre of bestaande overkapping
  • U kunt met uw smartphone of afstandsbediening uw verandazonwering bedienen

Uitgekiend maatwerk

Heeft u een serre van 36m2? Of een doekafmeting van 20 m2 boven uw hoofd? Het kan allemaal, dankzij het uitgekiende maatwerk van SunCircle. De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Uiteraard kunt u onze verandazonwering krijgen in elke gewenste RAL-kleur. Goed maatwerk: een fantastische oplossing tegen oververhitte serres en overkappingen.

Stijlvolle doekkleuren

Is uw woning klassiek en landelijk ingericht? Of houdt u van een moderne touch in uw interieur? De ZONWERINGSDOEKEN van SunCircle zijn in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Daardoor ontstaat altijd de ultieme match met uw interieur. Vraag een staal aan van het doek van uw keuze om de juiste beslissing te maken. Of vraag één van onze adviseurs om bij u thuis passend advies te geven!

%d bloggers liken dit: