Wat is een schuifbare terrasoverkapping?

Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een aluminium terrasoverkapping met doek van SunCircle. Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Ingebouwde regenafvoer

Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft standaard een waterdicht pvc-doek. Uniek is ons ingebouwde regenafvoersysteem. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met 7 jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud! Met onze exclusieve aluminium terrasoverkapping met schuifbaar doek bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele momenten. En: dankzij de elektrische BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN (smartphone of afstandsbediening) kunt u naar wens kiezen voor zon of schaduw.

Gedetailleerd maatwerk

Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Een terrasoverkapping kan wel tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken, een flinke oppervlakte. Zijn er meer wensen? Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten levert SunCircle een totaalconcept. De zijkanten bestaan uit onze uit eigen productie afkomstige ritsscreen.

Doek in stijlvolle kleuren

Het frame is leverbaar in hout en aluminium. Daarmee creëert u, passend bij uw wensen, voor een moderne look of landelijke uitstraling. Heeft u nog wensen voor de kleur van een doek? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Vraag onze adviseurs voor een oplossing op maat. Van inmeten tot montage!

%d bloggers liken dit: