Rolluiken zijn een duurzame keuze. Wat is er zo duurzaam aan SunCircle-rolluiken?
Het verhoogt uw veiligheid, zorgt voor een lagere energierekening,
dempt allerlei geluiden en het werkt inbraakvertragend.

Wat is een rolluik?

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en inbraakvertragend. SunCircle onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van dikkere profielen, voor nog meer kwaliteit. Niet voor niets geven wij zeven jaar garantie op onze Excellent-lijn en vijf jaar op onze Basic producten!

Krachtig pantser

Het is ontzettend handig om met functionele rolluiken uw ramen of deuren af te sluiten. De STEVIGE LAMELLEN vormen een krachtig pantser. Dat pantser werkt inbraakvertragend en geeft u daarmee een veilig gevoel. Qua BEDIENING zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand door blijft draaien (en kapot kan gaan)? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning.

Uitgekiend maatwerk

Onze dealers adviseren u graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee in een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt.

Stijlvolle kleuren

Voor de kast en de lamelkleuren kunt u kiezen uit diverse STANDAARD RAL-KLEUREN. Kies voor een opvallende kleur dat in contrast staat met uw woning om het rolluik op te laten vallen. Blijft u liever in stijl met uw woning? Kies dan een kleur die overeenkomt met uw kozijnen. ADVIES nodig? Neem contact op!

%d bloggers liken dit: