Met een knikarmscherm creëert u heerlijke schaduwrijke momenten wanneer het u uitkomt.
Een knikarmscherm noemen we bij SunCircle ook wel een terrasscherm of zonnescherm.
Spelen met de zon: dat is buitenzonwering van SunCircle!

Wat is een knikarmscherm?

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van uw woning. Een mooi voorbeeld van buitenzonwering, made by SunCircle. Uw wooncomfort neemt toe maar liefst 3,5 meter, uw leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras. Knikarmschermen zijn er in 4 verschillenden types. Elk met zijn eigen sprekende eigenschap!

Ultiem genieten

Creëer veel schaduw op warme zomerdagen. Of gebruikt u het SunCircle-knikarmscherm ook als beschutting op een heerlijke zomeravond? Een terrasscherm biedt u gedurende de dag een comfortabele plek om buiten te leven. Zonder de felheid van de hoogstaande zon. Tegelijk kunt u ook extra sfeer scheppen op een zomeravond dankzij de in het zonnescherm geïntegreerde verlichting. En, hoe comfortabel is dat: u opent en sluit uw knikarmscherm eenvoudig vanuit uw stoel. Met uw smartphone of de afstandsbediening.

Uitgekiend maatwerk

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze adviseurs meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Stijlvolle doekkleuren

Onze producten voorzien we alleen van de allerbeste zonweringsdoeken. Over oer-Hollandse kwaliteit gesproken… De doeken zijn gemaakt van IJZERSTERK GEWEVEN STOF. Dat zorgt voor optimale bescherming tegen fel zonlicht. De doekcollectie is kleurvast en duurzaam. Uiteraard kunt u kiezen uit talloze kleuren of dessins. SunCircle volgt daarin uiteraard de laatste trends.

%d bloggers liken dit: