Zonweringdoeken

Een doek is enorm bepalend voor de uitstraling van uw zonwering. Vergelijk het met de kleur van een auto: dat bepaalt in hoge mate de klasse die de auto uitstraalt. Laat u daarom goed adviseren over de kleur- en dessinkeuze van uw buitenzonwering.
Onze adviseurs helpen u graag!

Kleurrijke doeken

De tijd van oubollige luifels met oranje, bruine of gele strepen is voorbij! Het zonweringsdoek vernieuwd zich al jaren met diverse collecties in verschillende weefsels, texturen en prints. Houdt u van kleurrijke opvallende doeken? Of liever een rustige en modern uitstraling in antraciet of zwart? Met de collecties in diverse doekkleuren en dessins van Dickson, Swela, Sattler en Giovanardi, heeft u veel keuze om zonwering een hoofdrol te geven in de uitstraling van uw woning. Bij SunCircle snappen we dat het doek meer spreekt dan het zonweringsysteem zelf. Toch krijgen beide aspecten bij ons gelijke aandacht, omdat technische kwaliteit en uitstraling hand in hand gaan.

Trendy zonweringsdoek

Uit de diverse collecties heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren doeken, onderverdeeld in trendy uni kleuren, grafische doeken en doeken met een bijzondere textuur.  Afhankelijk van het doek en hoe het is geweven, kan het doek de zonnestralen meer of minder filteren, de temperatuur onder het doek regelen, de helderheid doseren, en de ruimte die het beschermt kleur geven. Deze effecten zijn uitgebreid getest zodat in alle omstandigheden het doek perfect voldoet aan onze eisen wat betreft materiaal, kleur en comfort.

Onderhoud
Het zonweringsdoek wordt waterafstotend behandeld. Het doek weerstaat daarmee een lichte regenbui. Voorwaarde hiervoor is wel dat het doek goed ONDERHOUDEN wordt. Uw SunCircle-dealer kan u hier verder over voorlichten en tips geven voor een langere levensduur van uw zonweringsdoek.

Oersterk screendoek

Onze screendoeken zijn gemaakt van oersterke glasvezels en PVC. Met diverse weeftechnieken is het mogelijk om een uiteenlopende collectie samen te stellen met onderscheid in diverse kleuren, weefdichtheid en textuur. Het aanbod in diverse screendoeken wordt steeds groter. Kies voor een screendoek met behoudt van zicht om in contact te blijven met de buitenwereld. De inkijk daar binnen wordt beperkt en het is een prima bescherming tegen verkleuring van meubels in huis.

Een verduisterend doek is weer ideaal voor een goede nachtrust of belangrijke presentatie op kantoor. Of ga voor een doek speciaal ontwikkeld voor optimaal thermisch comfort. Dit screendoek heeft een witte reflecterende zijde wat de warmte buitenshuis houdt en zorgt voor een koel, aangenaam, klimaat in huis.

SunCircle heeft twee verschillende screenuitvoeringen. Het RITSSCREEN is windvast op elke hoogte. Ook lichtinval aan de zijkanten behoort dan tot het verleden. Door toepassing van een ritsdoek verlengt u de levensduur van het doek, omdat inscheuren van het doek hiermee wordt voorkomen. Zodoende geniet u nog langer van uw SunCircle screen.

Krachtige rolluiklamellen

Het SunCircle ROLLUIK is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseert uw vakspecialist u over de voor u interessante mogelijkheden. Zo zijn er verschillende lamelhoogtes die verschillende breedtes en kastmaten mogelijk maken. Wilt u meer veiligheid of heeft u een kleurwens die niet in het standaard kleurpallet zit, kies dan voor de uitvoering met een extrusiekast.

RAL 9016 wit
RAL 9001 creme-wit
RAL 1015 creme
RAL 9006 zilvergrijs
RAl 7038 grijs
RAL 8019 bruin
RAL 6009 groen
RAL 5011 donkerblauw
RAL 7016 antraciet
Hellbeige

%d bloggers liken dit: