Kurk behang

Kurkbehang is een unieke behang soort. Dit behang is snel stijgend in populariteit. Dit komt door zijn unieke uitstraling en praktische kanten. Zo kan een wand met dit behang gemaakt van kurk gebruikt worden als een soort prikwand. Op deze pagina vindt u allerlei verschillende sfeerfoto’s van dit behang. Dit kurk behang is te verkrijgen bij behangverkopers verspreid door het hele land en ook in België. Kurk heeft een natuurlijke en stoere uitstraling maar past ook juist erg goed in een rustgevende ruimte. Kurkwanden zijn bijvoorbeeld erg populair op kantoor. Benieuwd hoe een wand met dit behang eruit ziet? Bekijk de foto’s hier onder.

Kurkbehang is een 100% natuurlijk alternatief voor verf of behang. Een groot voordeel aan kurk is het feit dat het geluid dempt. Dit is dan ook, naast de prachtige uitstraling, een reden waarom veel kantoren gerbruik maken van kurkwanden.

Er bestaan zowel kurkrollen als wandkurktegels. Voor de rollen geldt dat de klant kan kiezen uit 4 verschillende diktes. 2, 4, 6 en 8 millimeter. Dikkere wandkurk betekent meer isolatie en geluidsdemping.

Voor de wandtegels geldt een dikte van 3mm. één verpakking van wandkurktegels bestaat uit 11 tegels, dit staat gelijk aan in totaal 2 vierkante meters en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurtinten. Al het wandkurk is bij Noordwand op voorraad leverbaar.

%d bloggers liken dit: