Glasweefselbehang

Heeft u wel eens gehoord van glasweefselbehang? Dit is een relatief nieuwe behangsoort, dat ook wel glasvezelbehang wordt genoemd. De basis van dit type behang zijn de fijne glasvezels. Na weving en persing is het resultaat een fijn en zeer sterk gaas. Daarin kunnen verdikkingen worden aangebracht, zodat een mooie structuur van het glasweefselbehang zichtbaar wordt.

Glasweefselbehang is duurzaam

Glasweefselbehang is zeer duurzaam. Dat is belangrijk in deze tijd, want we stellen steeds hogere eisen aan ons interieur en aan de wand- en plafondafwerking. We willen vooral duurzamer materiaal. Het systeem biedt u veelzijdige vormgevingsmogelijkheden. Daarnaast voldoet dit product aan uw individuele wensen. Glasweefsel kan toegepast worden in uw woonkamer of slaapkamer. Ook is dit type behang zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Aan glasweefselbehang zitten dus meerder voordelen verbonden. Dat zorgt ervoor dat het een steeds populairder product aan het worden is.

Eigenschappen

Aan glasweefselbehang zitten verschillende eigenschappen verbonden. Hieronder kunt u deze overzichtelijk bekijken.

  • Alle weefselsoorten zijn gemaakt van bijzonder hoogwaardig en sterk mineraal glasweefsel. Daarnaast hebben zij een gelijkmatig structuurbeeld.
  • Door de combinatie van deze verschillende weefselsoorten en dessins ontstaat er een veelvoud aan eindafwerkingen.
  • De structuur varieert van fijn tot grof, mat tot glanzend, wit of kleur.

Daarnaast is dit type behang zeer stabiel, schrobvast en scheuroverbruggend. Verder is dit product bestand tegen alcohol, vochtigheidsstabiel en moeilijk ontvlambaar. Dat zorgt voor positief effecten.

%d bloggers liken dit: