Onderwijs- en Zorginstellingen

Voor onderwijs en zorginstellingen zijn er specifieke producten die uitsluitend hiervoor bedoeld zijn. Voor deze instellingen speelt hygiene een zeer belangrijke rol, daarvoor bestaan er diverse producten die aansluitend op de wensen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige muurverven die bestand zijn tegen chemicaliën en goed schrobvast zijn.

Daarnaast zijn er diverse soorten lakken op waterbasis die huidvet resistant zijn en kras en stootvast.

Een ontspannen omgeving helpt bij het verwerken en loslaten van de zorgen van een patient. Positief sprekende kleurcombinaties, van ingetogen tot expressief, kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Zorg daarbij altijd voor een zekere balans.

Kleur zorgt ook voor een zeer belangrijke rol in een ruimte. Door kleur aan te brengen aan de wanden kan bijvoorbeeld het herstel van patient sneller gaan verlopen. Bent u ook benieuwd wat voor kleuren dit zijn, dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden met u door te nemen.

Verkoop aan onderwijs,- zorginstellingen
Ben je professionele gebruiker van verf producten of werkt u bij een onderwijs,- borginstellingen, bezoek dan de Van Dijk Verf voor professionals of bel 0343 – 451 580. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. De Van Dijk Verf voor professionals biedt een ruim assortiment aan diensten en financiële mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: