Aankopen voor je bedrijf

Als je aankopen doet voor je bedrijf is er geen betere partner dan Van Dijk Verfzaken Verfgroothandel. We creëren graag een oplossing met passende producten en eersteklas ondersteuning. Daarnaast laten we je zien hoe je optimaal gebruikmaakt van diverse verf producten en bieden we technisch advies.

Voor bedrijven gelden vaak weer specifieke producten in plaats van uw woonhuis of ziekenhuizen. Wij geven daarom altijd een specifiek (technisch) advies. Daarnaast kan kleur ook veel met uw werkruimte doen, om de mensen beter te stimuleren en een prettige werksfeer te creëren.

Met kleur worden mogelijkheden geschapen om verschillende leefruimtes en de bijbehorende functies specifiek van elkaar te scheiden. Specifieke stimulansen in de vorm van persoonlijke en sprekende kleurcombinaties kunnen bijdragen aan het optimaal functioneren binnen een ruimte. Personeel krijgt de ruimte om ergens zichzelf te kunnen zijn.

Verkoop aan ondernemingen
Ben je ondernemer of een professionele gebruiker van verf producten, bezoek dan de Van Dijk Verf voor professionals of bel 0343 – 451 580 Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. De Van Dijk Verf voor professionals biedt een ruim assortiment aan diensten en financiële mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: