Nooit meer modder op de vloer of nattigheid in huis

En een langere levensduur van je vloer door minder slijtage… daar zorgt de juiste deurmat voor! Kies voor een deurmat van VAN DIJK, dan haal je kwaliteit in huis

Entry
De Entry is dé instap schoonloopmat. Door de hoogwaardige polyamide vezel is het een mat die uitstekend vocht opneemt. Een mat die gemêleerd is en daardoor bij vrijwel elke vloer een goede keus is. In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Royal
De Royal is echt een klasse schoonloopmat. Hij heeft de looks van een normaal tapijt. Door de hoogte en het volume kan hij veel vocht en vuil verwerken. Een uitstekende mat voor mensen die van stijl houden. In twee breedtes te verkrijgen; 130 en 200 cm.

Delta
De Delta deurmat is van een stugge vezel gemaakt waardoor de mat van zichzelf al een goed schraapvermogen heeft. Daarnaast is deze mat verkrijgbaar in uni kleuren die weer goed gecombineerd kunnen worden met de gemêleerde kleuren om zo een schitterende entree te maken. In drie breedtes te verkrijgen; 100, 130 en 200 cm.

Stripes
De Stripes heeft de combinatie schraap en schoonloop op een unieke wijze gecombineerd. Door de strepen krijgt de mat een prachtige uitstraling. En elke stap op de mat zorgt ervoor dat het vuil van de schoenen geschraapt wordt.  In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen.

Dry
De Dry is een schoonloopmat die een katoen look en een hoge vochtopname heeft.

In verschillende standaardmaten en per meter te verkrijgen

%d bloggers liken dit: