COREtec Essentials

Jouw COREtec® vloer past altijd bij jouw stijl. Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

Wood

Haal de warme uitstraling en natuurlijke charme van echt hout in huis. De kleuren, details en houtsoorten van deze collectie zijn natuurgetrouw en vrijwel niet te onderscheiden van echt, natuurlijk hout. Kies bewust voor de look van echt hout, maar dan zonder de nadelen. Deze collectie is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Wood XL
Grote en brede planken zijn hotter dan ooit. Door hun ruime afmetingen voorkomen ze een gevoel van drukte en leiden ze tot een rustgevende uitstraling. Het formaat van deze planken zorgen voor een gevoel van authenticiteit: het lijkt alsof ze direct uit eeuwenoude bomen gezaagd zijn.

Stone
Je houdt van steen maar niet van zijn kille touch? Deze tegelcollectie verenigt het nobele uitzicht van natuursteen met het warme gevoel en de vele voordelen van een moderne composietvloer. Onze steendecoren zijn volop trending in hedendaagse interieurs. Ze zijn niet broos of breekbaar en heel gemakkelijk te onderhouden.

Wood HD
Deze HD collectie onthult de fijnere markeringen en details die typisch zijn voor bepaalde houtsoorten. Hun korrel- en andere authentieke oppervlaktemarkeringen zijn heel goed gedinieerd, waardoor deze composiet meerlagige vloeren een ongekend gevoel van realiteit evenaren.

 

%d bloggers liken dit: