Strak en onderhoudsarm PVC vloer

Naast tapijt zijn wij ook de specialist voor harde vloeren. PVC-vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.

Er is keus uit veel eigentijdse dessins; of je nu kiest voor een look van beton, hout of keramisch, je hebt een eigen stijl. PVC is verkrijgbaar in losse stroken of als klik systeem.

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaat- of PVC-vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is.

COREtec heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

De vloeren van COREtec zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

The Naturals

Met natuurgetrouwe houten dessins, geeft deze collectie je interieur een warme en natuurlijke toets.

The Essentials

Jouw COREtec® vloer past altijd bij jouw stijl. Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

Ceratouch

COREtec® Stone combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel, met het plaatsingsgemak van een COREtec® vloer.

ProPlus

Gemaakt om de drukste levensstijl te weerstaan, voor zowel intensief belopen woon- als commerciële ruimtes zoals restaurants en kantoren

Megastone

Deze vloeren zien er uit als steen, maar voelen warm en comfortabel aan. 

COREtec Onderhoudskit

Onze kit bevat een dagelijkse reiniger, dieptereiniger en de vlekkenverwijderaar. Volg ons advies en geniet nog jaren van uw nieuwe vloer.

%d bloggers liken dit: