Met muurverf kun je opnieuw leven in je huis blazen. Zo kun je met een lichte kleur een ruimer gevoel creëren of met een donkere kleur juist de gezellige sfeer in je woon- of slaapkamer versterken. Muurverf heb je in vele verschillende kleuren, het is daarom belangrijk om goed na te denken over de gewenste uitstraling. Meestal kiezen mensen voor een kleur die past bij het interieur waardoor ruimtes rustig ogen.

Muurverf is de decoratieve afwerking van je muur. Voor een langdurig resultaat is het belangrijk dat je zorgt voor een goede voorbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan grondverf, voorstrijk en vulmiddelen. Houd er rekening mee dat niet alle muurverf geschikt is voor een buitenmuur. En wil je graag je badkamer schilderen? Kies dan voor badkamerverf. Deze is geschikt voor vochtige ruimtes.

Welke muurverf past het beste bij jouw interieur? Wil je snel met de schilderbeurt klaar zijn en dus goed dekkende muurverf? En had je een specifieke kleur in gedachten? Wil je een structuurverf of een bepaald effect, zoals bijvoorbeeld een beton-look? Er zijn zo veel mogelijkheden voor de verf op jouw muren,

Voor plafonds kan je ook gewoon muurverf gebruiken, alleen er zijn ook speciale muurverven geschikt voor plafonds. Zo is er een muurverf die Dust Proof is of een muurverf met een langere opentijd.

Sortering
%d bloggers liken dit: