BoonstoppelGlobalHistorONESigma – Sikkens – Veveo Zinsser

Professionele verf haal je bij Van Dijk. Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?

Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

De VAN DIJK verfspecialist kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Klik op de merken om meer professionele producten te zien.

Wie een kwalitatief goede Doe het zelf verf wil, heeft bij VAN DIJK een enorme keuze.

De VAN DIJK verfspecialist adviseert graag welke Doe-Het-Zelf verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de doe het zelf verf aan te brengen. Er is een grote keuze uit A-merken. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Klik op de merken om meer producten te zien.

0