HistorONE voor de professionele Doe-Het-Zelver

Met Passie gemaakt

Voor HistorONE hebben we alle registers opengetrokken. De verf is met zorg en veel gevoel voor detail gemaakt, met een combinatie van ambachtelijke traditie, hoogwaardige technologie en het inzicht van moderne stylisten. Het resultaat? Verf van topkwaliteit – reinigbaar, sterk, superieure dekking en gemakkelijk aan te brengen. Je blijft genieten van de prachtige verfkleuren.

HistorONE is exclusief verkrijgbaar bij de Van Dijk.

  • Onze muurverven zijn verkrijgbaar in Kalkmat, Extra Mat, Mat en Zijdemat.
  • Onze lakken zijn verkrijgbaar in Mat, Zijdeglans en Hoogglans, zowel op waterbasis als op terpentinebasis.

Kalkverf voor een prachtig poedermatte muur

Kalkverf geeft een persoonlijke en warme sfeer in huis. Deze verf is echter erg kwetsbaar. De muren blijven ademen omdat de poriën niet afgedekt worden, dat heeft tot gevolg dat ze makkelijker vuil opnemen. Daarom heeft HistorONE een muurverf ontwikkeld die dit nadelige effect niet heeft, maar wel die mooie en authentieke poedermatte uitstraling van kalkverf. Voor vuilgevoelige ruimtes of als je kinderen hebt, is Kalkmat een uitstekend alternatief voor de kwetsbaardere kalkverf. Een extra bijkomstigheid is dat oneffenheden op je muur gecamoufleerd worden door die extreme matheid.

Styling- en kleuradvies bij je thuis

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Maar soms kom je er niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken. Onze stylistes kunnen je dan helpen.

 

%d bloggers liken dit: