Verf bij VAN DIJK van Sigma, Sikkens, Veveo, Boonstoppel en Peintagone

Bij VAN DIJK kies je voor de goede verf die bij de schilderklus past. Voor het allerbeste resultaat neem je professionele verf. Dit is goede verf waarmee de vakman ook werkt. Als je hiervoor kiest bespaar je jezelf werk. Het duurt het langer voordat je weer opnieuw de ladder op moet. De glans en dekking is beter, dus de kwaliteit van het schilderwerk blijft ook na verloop van tijd behouden.

verfspeciaalzaak
In onze winkel tref je een groot en uitgebreid assortiment verf voor binnen- en buiten. Voor het houtwerk heb je daarbij de keuze tussen een verfsysteem met aparte grondverf en aflak of één-pot-systeem waarbij je met één en hetzelfde product kunt gronden, overgronden en afschilderen. In onze winkel vind je vakmensen met kennis en liefde voor het vak. De VAN DIJK verfspecialist adviseert je persoonlijk over de verschillende soorten verf en de bijbehorende eigenschappen.

Verschillende merken verf zoals Sigma, Veveo, Boonstoppel en Peintagone leveren kwaliteitsproducten hoogglans lak, krijtverf, muurverf, zijdeglans en allerlei andere soorten die garant staan voor een hoge duurzaamheid en goede verwerkingseigenschappen. Op onze computergestuurde mengmachines kunnen wij elke gewenste verfkleur mengen zodat het eindresultaat volledig aan je wensen zal voldoen.

%d bloggers liken dit: