Plan een winkelbezoek

Wilt u eindelijk beginnen met uw slaapkamer of starten met een buitenklus?

En heeft u alles al op internet doorzocht maar komt u er niet uit en wilt u de stof even voelen of toch dat kleurtje in het echt bekijken. Dan is dat vanaf nu mogelijk om een winkelbezoek afspraak te maken in een van onze winkels.

Volg de stappen hieronder en uw winkelbezoek wordt zo snel mogelijk bevestigd.

U kunt alleen via het onderstaande formulier een winkelbezoek maken.

U kunt telefonisch uw bestelling nog doorgeven en op het afgesproken tijdstip afhalen. Of bestel in onze webshop
Vanwege drukte is het niet altijd mogelijk dat onze verkoopadviseurs bij uw winkelbezoek u direct 1op1 kunnen helpen, u plant een winkelbezoek en geen 1op1 afspraak. Er worden ook tussentijds bestellingen afgehaald en er zijn telefonisch afspraken.

Wij werken met een tijdslot van 30 minuten. U bent welkom in dat gewenste half,  dit mag bijvoorbeeld een 10 munten later zijn dan wat u selecteert.

Wilt u advies hebben over verf dan kunt u ons bellen op 0343-451580 of stuur ons een chat bericht.

Voor het afhalen van bestellingen hoeft u geen afspraak te maken via het onderstaande systeem. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of u krijgt van te voren een bericht met een tijdsvak waarop u uw bestelling kan afhalen.

U hoeft geen afspraak te maken voor het inleveren van uw DPD-pakketten. Wij raden aan om tot 10 uur uw pakketten in te leveren en na 17:00 uw pakketten af te halen.

 

Let op: dat u 4 uur van te voren een winkelbezoek inplan.
Wij controleren alle afspraken, uw ontvangt een bevestiging per mail van ons.

[ea_bootstrap]

Het kan zijn dat uw winkelbezoek afspraak in uw SPAM map terecht is gekomen, controleer deze voordat u contact opneemt met ons.

%d bloggers liken dit: