Trenovo

Trenovo Traprenovatie is uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk en normaal commercieel gebruik. Excellente kwaliteit en toch voordeliger dan een nieuwe trap.
Een zeer compleet en hoogwaardig programma waarmee u in staat wordt gesteld de trap op professionele wijze te renoveren. Traprenovatie met Trenovo overzettreden is een duurzame oplossing. De hooge sluitweerstand van klasse 32 staat borg voor langdurig gebruik.

Naast de overzettreden zijn er vele accesoires leverbaar zoals : stootborden, zijdeafdekking, stabiliseringsprofielen, hoekprofielen, U profielen en zelfs laminaatvloeren.

Alle treden zijn standaard voorzien van een antislip toplaag R10. In de meeste gevallen maakt dit de noodzaak voor een antislipstrip overbodig. Trenovo biedt u een breed assortiment aan kleuren.

Alle treden zijn leverbaar in meedere afmetingen zodat u zeer efficient kunt werken. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, waar recent ook beton look aan is toegevoed. Alle afwerkproducten zoals stootborden, profielen en laminaat zijn is dezelfde kleur leverbaar.

Traprenovatie Livyn

Vinyl door laten lopen op de trap Heb je een Quik-Step Livyn vloer en wil je hetzelfde decor door laten lopen op de trap? Ook dat is geen probleem!

%d bloggers liken dit: