Tafelzeil; bij VAN DIJK vind je een uitgebreide collectie direct uit voorraad leverbaar.

Tafelzeil wordt gebruikt om het interieur net even wat te perfectioneren, of om een saaie tafel te decoreren. Of juist om een mooie tafel te beschermen tegen schade of ongewenste vlekken.

Tafelzeil wordt gebruikt om het interieur net even wat te perfectioneren, of om een saaie tafel te decoreren. Of juist als tafelkleed of tafellaken om een mooie tafel te beschermen tegen schade of ongewenste vlekken. Bij Deco Home vindt u een uitgebreide collectie hip tafelzeil, in de meest uiteenlopende stijlen en kleurencombinaties. Ook is tafelzeil in verschillende vormen te krijgen, bijvoorbeeld rond, ovaal of rechthoekig. Wij verkopen hippe tafelkleden van de merken: D-C Fix, Onszelf en Jet. Het tafelzeil is in elke gewenste lengte te verkrijgen en is direct uit voorraad leverbaar.

Bij VAN DIJK vind je een uitgebreide collectie tafelzeil in de meest uiteenlopende stijlen en kleurcombinaties.

Voor elke stijl iets wils. Tafelzeil is snel leverbaar. Tafelzeil om de tafel mee te dekken. Bij VAN DIJK is een ruime sortering te vinden. Zoals tafelzeil van kant, bloemen en ruitjes. Of zelfs een echte grasmat op de tafel. Hoe apart is dat? Sommige soorten tafelzeil zijn zelfs wasbaar en haast niet van een echt katoenen tafelkleed te onderscheiden.

Tegenwoordig wordt er ook veel geknutseld met tafelzeil. Bijvoorbeeld tassen, schorten of een omslag voor je agenda worden van tafelzeil gemaakt.

%d bloggers liken dit: