Nieuw in het assortiment. De groenste verf van Nederland!

Voor al onze winkels hebben wij het verfmerk Copperant toegevoegd aan onze assortiment. Copperant staat voor duurzame en milieuvriendelijk verf.

De verflijn van Copperant bestaat uit de Pura, Quattro, Ycoleum en Minerale Murverf

 • Pura
  Copperant Pura laat u reukloos en emissieprijs schilderen. De producten zijn volledig onschadelijk voor mens en milieu en veroorzaken geen irritatie aan huid en luchtwegen. Het complete pakket is geheel oplosmiddelvrij, biobased, watergedragen en perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.
 • Quattro
  Copperant Quattro staat voor krachtige duurzaamheid met gebruik van biobased grondstoffen. De grondverf, lakken en systeemverf zijn geschikt voor buitengebruik en het hele jaar door te verwerken tussen 0 en 30 celsius
 • Ycoleum
  Copperant Ycoleum is een traditioneel sneldrogend biobased lijnolie pakket bestaande uit verven en beitsen. Uitermate geschikt voor monumenten en renovatiewerkzaamheden vanwege de klassieke uitstraling door de mooie vloei en glans.
 • Minérale
  Copperant Minérale is een mineraalverf op basis van natuurlijkgrondstoffen. De verf heeft een zeer hoge duurzaamheid en een kalkmatte uitstraling.

Copperant geeft kleur aan duurzaam vakmanschap

Categorieën: Nieuws

0